Zon in zicht

België zit nu al drie weken in hun kot. De gevoelens van mensen verschillen hard. Sommige mensen zijn bang, anderen zijn dan rustig en trekken er zich niets van aan en dan heb je misschien ook mensen die het verbergen dat ze bang zijn. Iedereen probeert zich er door te sleuren, of het nu makkelijk is of niet.

Werken, werken en nog eens werken

Op weekdagen is het natuurlijk tijd om voor school te werken. Voor sommige jongeren kan het een moeilijke taak zijn om er aan te beginnen. Het kan eens gebeuren dat je uitslaapt tot 10u, dat kan wel eens, maar dat mag niet elke dag gebeuren. Ik probeer elke dag te beginnen voor school rond het uur dat ik les heb als ik op school ben.

Om mijn dagen wat leuker te maken, maak ik takenlijstjes. Die maak ik elke ochtend, hier staan gelukkig niet alleen schooltaken op, maar ook ontspanningsmomenten zoals spelletjes spelen of naar buiten gaan en even een frisse lucht in happen.

De motivatie bij mij is er gelukkig nog niet uit. Als ik voor school werk vergeet ik even al die chaos die zich buiten afspeelt.

De verveling vermijden

Er moeten natuurlijk ook tijden zijn wanneer je niet voor school werkt, ontspanning is nodig. Bij mijn vriendin zijn ze enorm fan van autokoers en in het bijzonder van BMW. Daarom heeft haar papa nog eens zijn koersbaan en auto’s boven gehaald. Dat is het ultieme ontspanningsmoment van de dag.

Piek in zicht, maar ook het warme weer

Ze geven warmer weer als de paasvakantie begint, dat komt er samen met de piek. In kranten en op het nieuws zeggen ze steeds dat de piek in zicht is. Maar wat kan je doen wanneer het zo’n mooi weer is en je kan nergens naartoe? Daar is altijd een oplossing voor! Ik probeer nu op weekdagen zo veel mogelijk te doen voor school, zodat ik op een luie, rustige zondag eens goed kan chillen op de ligstoel. Zo kan ik eindelijk nog eens wat vitamine D binnen krijgen. Hopelijk waait het allemaal snel voorbij en kunnen we dan nog meer genieten van dat mooie weer.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Trainerskerkhof in de Jupiler Pro League: “Zet Mourinho of Guardiola bij RFC Seraing en die club staat nog steeds onderaan het klassement”