De verveling tegenin gaan

De derde week is voorbij en de quarantaine is ondertussen wat gewend geraakt. Hoe bizar is het eigenlijk el niet dat we nu echt geschiedenis aan het meemaken zijn? Dit is wat ze van onze tijd gaan herinneren in de geschiedenisboeken. Het is een beetje vreemd om bij na te denken. Er is een hele wereldepidemie aan de gang en ik kijk thuis Orange is the New Black opnieuw voor de vijfde keer.

Ik zeg altijd tegen mezelf “morgen ga ik er een nuttige en efficiënte dag van maken” en uiteindelijk heb ik nooit de motivatie of goesting om het te doen. Ik vind het moeilijk om me steeds positief te houden en tegen de verveling in te gaan. Je hebt een routine zoals school of werk nodig om de momenten dat je daar niet bent leuker te maken. We hebben nu al de tijd om alles te doen, maar we moeten zo veel mogelijk binnen blijven.

Wat mij na een lange dag toch terug wat opbeurt, is om met zonsondergang te gaan fietsen. De verfrissende koelte na een warme dag voelt zalig aan en de wolken zijn altijd mooi om naar te staren. Op zo een moment merk je hoe een mens frisse lucht nodig heeft.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Boek over Vlaamse Expressionisten met voorpagina werk van Ensor
Kunsthistorica Sabine Tavernier over het feestjaar van Ensor: “Ensor brengt het stilleven tot leven”