Lichtpuntjes in de quarantaine

Ik hoor bijna iedereen in mijn omgeving zagen en klagen over het feit dat ze in hun kot moeten blijven. Bij mij is dat toch heel wat anders. Elk jaar heb ik zo van die wensen om gezonder te eten, meer te bewegen, beter te zorgen voor mijn lichaam en zo verder. De typische dingen dus. De reden waarom ik hier nooit aan toe kom? Tijd! Ik had het altijd te druk, en als ik dan eens tijd had dan spendeerde ik die liever in de zetel voor tv met een grote kom chips.

Dit jaar is dus de allereerste keer dat ik mijn goede voornemens ook echt waar maak. Ik neem nu elke dag de tijd om lekkere en gezonde gerechten te koken. Al twee weken lang houd ik het vol om minstens een uur per dag te sporten. Mijn haar is nu veel gezonder omdat ik het minder vaak moet wassen. Zelfs mijn tanden zien er veel witter uit, omdat ik uitgebreid de tijd neem om mijn tanden te poetsen en te flossen. En als het zonnetje komt piepen, loop ik meteen naar de ligstoel om een beetje bij te bruinen. En voor zij die het zich afvragen, ja ik doe ook nog iets voor school. Allemaal positieve dingen, waardoor mijn quarantaine leven toch wat leuker wordt. Voor mij mag het gerust nog even duren. Met de nadruk op even, want ook dit mooie leven zal zijn limiet bereiken. Het gemis van sociaal contact begint stilaan door te wegen. En dat gemis kunnen ook videochats niet wegnemen. Ik zal het dus nog wel even volhouden, maar deze zomer spendeer ik toch het liefst met mijn vrienden en een goede barbecue.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
SHEIN beschuldigd van uitbuiting