Céline Delbroeck: “Ik en mijn vriend proberen alleen maar positiviteit uit te stralen”

Een lief hebben in tijden van corona is niet gemakkelijk. Je mag niet afspreken met elkaar, tenzij je het stiekem doet. De enige oplossing is om via facetime elkaar te bellen en er op die manier een afspraakje van te maken. Houden koppels het zo vol? Hoe overleeft Céline Delbroeck 40 dagen zonder haar lief?

Virtuele afspraak

Veel relaties sneuvelen in zulke tijden. Doordat je elkaar niet meer kunt zien en alleen maar via facetime kunt bellen. Veel jongeren wordt het teveel. Ze zien de relatie niet meer zitten. 

“Ik en mijn vriend Sed zagen elkaar voor corona vaak. We factimeden toen ook al elke avond. Wanneer we hoorden dat we niet meer met elkaar mochten afspreken. Wist ik niet of ik het zo lang ging volhouden. Maar nu bellen we constant via facetime met elkaar. Zo lijkt het toch of we elkaar zien en we toch een soort van afspraakje hebben. “

Alleen maar positiviteit 

Het koppel heeft al veel doorstaan. Zo hebben ze ook al heel wat ruzies gemaakt, die altijd wel zijn bijgelegd. Zou corona ervoor kunnen zorgen dat ze nog meer ruzie maken. Of kan het juist goed zijn om elkaar alleen via facetime te zien? 

“We proberen zo positief mogelijk met de situatie om te gaan. En alleen maar positiviteit uit te stralen. We vermijden het om negatief te zijn tegen elkaar. We proberen zo min mogelijk ruzie te maken, want ruzie oplossen via factime dat gaat niet echt. We hopen allebei dat het coronavirus zo snel mogelijk voorbij is. Zodat we elkaar zo snel mogelijk weer kunnen zien. “

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Coronaroet door de kerstschoorsteen