“Ik heb bijgeleerd dat als ze haar goesting niet krijgt ze irritant is”

“Er zijn zeker frustraties omdat we elkaar niet zien”, zegt Maxim (19) die zijn vriendin sinds het begin van de quarantaine niet heeft gezien. “Ze verwacht dat ik er iets aan kan doen, maar natuurlijk kan ik dat niet.”

 “Ik zou niet zeggen dat ons contact is verhoogd sinds de quarantaine. Nog voor deze periode belden we elke avond. Die routine is niet veranderd. We bellen meestal tot ze in slaap sukkelt en dan ga ik nog wat gamen tot ik zelf ook wegdommel”, legt Maxim uit. “Uiteindelijk word ik in de ochtend wakker door een bericht van haar en die cyclus herhaalt zich bijna elke dag.”

Verloren herinneringen

Maxim moest veel plannen met zijn lief afzeggen door het coronavirus. “We waren van plan om naar de zee te gaan en ook naar Disneyland. Dat gaat nu natuurlijk niet meer. Ze wordt dan boos omdat ze denkt dat we dat dan nooit gaan doen en dan word ik gefrustreerd omdat zij boos is! Ik heb bijgeleerd dat als ze haar goesting niet krijgt ze irritant is”, zegt Maxim (lacht).

Virtuele relatie

“We proberen toch zo veel mogelijk tijd met elkaar door te brengen op virtueel vlak” gaat Maxim verder. “We kijken samen films of series. Ik game ook vaak met haar. Het belangrijkste op het moment voor ons is dat we allebei gezond en wel zijn. We hopen dat de quarantaine zo snel mogelijk voorbijvliegt zodat ik haar terug kan knuffelen”, vertelt Maxim met een glimlach op zijn gezicht.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Uber-Chauffeurs opnieuw aan de slag