Video Call

Warre en Charlotte (20): “Trashy reality-televisie is ideaal om bij te praten”

Een koppel gescheiden door de pandemie maar verbonden door het internet. Ze houden zich volledig aan de regels. Hoe houden zij het vol?

“Elke avond skypen we en kijken we een serie”, vertelt Warre. “Het is een koud kunstje om de serie op exact het juiste moment te starten zodat je het niet spoilt voor de andere. Maar na al die tijd lukt het ons aardig! We kijken The Circle, vrij hersenloos en trashy reality-televisie maar best verslavend. Het is ook de ideale serie om even bij te kletsen met Charlotte. We praten over het nieuws en beschrijven kort onze dag, ervaringen die we hebben opgedaan of leuke anekdotes.”

“Het is moeilijk om veel in contact te komen met elkaar doorheen de dag omdat we online les moeten volgen en veel schooltaken hebben. Daarom is het voor ons belangrijk om elke dag te videobellen en bij te praten.”

Warre en Charlotte experimenteerden ook met de Netflix Party service. Dat is een soort extensie op de netflix site waarmee je kan communiceren met iemand en tegelijk hetzelfde programma kan volgen. Dit werkt echter helemaal niet goed, geeft Warre teleurgesteld toe. “De serie loopt hard achter en je kan elkaar niet eens zien. Er is gewoon een chatwindow voorzien om berichten te sturen. Teleurstellend!”

“Het is een moeilijke periode geweest voor ons beide. Voor mij was het minder zwaar dan ik verwacht had. Maar voor haar was het wel lastig om zo lang gescheiden te zitten. Gelukkig versoepelen de maatregelen en gaan we zondag eindelijk wandelen. “

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Stadiondossier Club Brugge
De eeuwige strijd: Het stadiondossier van Club Brugge