Foto_Cultuurveiling

LIVE2020 en Red Bull Elektropedia organiseren muziekveiling voor livemuzieksector 

Wie de ring van de frontman van Bazart wil, of de reusachtige platina plaat van Angèle haar eerste album, kan dat nu kopen. Op 2dehands.be kan je 10 dagen bieden op een veiling met allerlei spullen van bekende artiesten. Red Bull Elektropedia en LIVE2020 richtten de veiling op om de livemuzieksector te steunen, de artiesten stellen daarom hun kostbaarste spullen beschikbaar.

Omdat de livemuzieksector het zwaar heeft door de coronacrisis, organiseren Red Bull Elektropedia samen met het solidariteitsfonds, LIVE2020, een veiling op 2dehands.be. De veiling is open van 17 november tot 24 november. Bekende artiesten bieden spullen aan en iedereen mag bieden. Wie op het einde van de veiling het hoogst geboden heeft, wint. De opbrengsten gaan naar de livemuzieksector. 

Coralie Berael van Vorst Nationaal en LIVE2020 vond dat ze dringend iets moesten doen om de sector te steunen. “We konden echt niet aan de zijlijn blijven staan, nu zoveel professionals, kleine bedrijven en freelancers in onze industrie in financiële problemen zitten.” Bekende artiesten als Zwangere Guy, Mathieu Terryn van Bazart, Amelie Lens en Angèle doen mee om de sector te helpen. Clubs en festivals stellen ook een hoop spullen beschikbaar, zoals de troon van Tomorrowland en een akoestisch concert van JUICY. 

De veiling is te vinden via https://win.gs/LIVE2020.

ColofonRedactie 1
Tekstbadges_tekstNoa Van Hoeydonck
FotoNoa Van Hoeydonck
Eindredactie tekstKaoutar Belhadi
Eindredactie onlineNicki Francequin

 

  

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Corona slaat toe