Brand jij een kaarsje? Op WereldLichtjesDag

Laat jij jouw lichtje schijnen? Dit jaar branden mensen wereldwijd op 13 december kaarsjes, ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Zo creëren we een lichtpuntje in deze donkere tijden, letterlijk dan. Met de huizenvandeMens staat de Antwerpse diamantstad stil bij de WereldLichtjesDag.  

Zondag 13 december kan je vanuit je zetel de livestream meevolgen vanaf 18.15 uur met hartverwarmende woorden van Kristien Hemmerechts en Warre Borgmans, om de ouders een hart onder de riem te steken. Hoe oud je kind was of wanneer het is overleden, speelt geen rol. De kinderen zullen altijd een speciaal plekje hebben in het hart van hun ouders. Om 19 uur breekt het grote moment aan, het aansteken van de lichtjes. De boodschap is dus, hoe meer lichtjes hoe meer vreugde.  

Via deze link kan je de livestream meevolgen: Wereldlichtjesdag Provincie Antwerpen.

ColofonNaam
Tekstbadges_tekstNicki Francequin
Eindredactie tekstThomas Hendriks & Pieter De Smet
Eindredactie onlineCeline De Crock

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Antwerpse Mo (28) ontwerpt collectie voor SHEIN ‘Ze vroegen een vrouwencollectie, maar ik maak enkel uni-sex’