Veganrestaurant Humm genomineerd voor Vegan Award

Antwerps restaurant genomineerd voor Vegan Award

Veganrestaurant Humm, op de Dageraadplaats in Antwerpen, is genomineerd voor een Vegan Award. Die awards worden jaarlijks uitgereikt door organisator BE Vegan vzw. Met de awards willen ze vegan ondernemingen, bedrijven en merken die opvallen met hun aanbod in de kijker zetten. Frederik Vercammen, uitbater van Humm, schakelde vorig jaar met zijn Midden-Oosterse keuken volledig over op een veganistische kaart.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Gilles Mbiye-Beya
“Oostenrijk heeft genoeg kwaliteit om zich te kwalificeren voor het EK”