Foto Halloweensfeer

Spooky podcast Grafspraak is genomineerd voor de Belgian Podcast Awards

Podcasts zijn vandaag de dag overal en er is voor iedereen wat wils. De podcast Grafspraak is nog maar twee jaar oud, maar ze mogen zich al genomineerde van de Belgian Podcast Awards noemen. Host Nikki Tondeleir sprak bij Radio CRAP over de nominatie.

Wie zin heeft om al in de stemming voor Halloween te komen, kan luisteren naar de spooky podcast Grafspraak. Deze podcast gaat over verschillende paranormale cases die op een ludieke manier onderzocht worden. Is dit waar of niet, dat is de vraag die hosts Nikki en Jens elke keer stellen. “De podcast is gestart als experiment, we wilden zien of het aansloeg bij de mensen. Nu zijn we twee jaar verder, maar we zien het nog steeds als een leuke hobby.

Een verassing van formaat was het voor Nikki toen ze te horen kreeg dat Grafspraak genomineerd is voor de tweede editie van de Belgian Podcast Awards. Grafspraak is genomineerd voor Comedy en Documentory “Ik ben nog altijd flabbergasted, het is echt ongelofelijk.”

Ondertussen is de stemming afgesloten. Op vrijdag 28 oktober komen we te weten wie de winst in de wacht sleept.

Foto: Spotify

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Landskampioen Antwerp hoopt tegen Club Brugge uit negatieve spiraal te kruipen