Belgische supporters beleven alternatieve WK-gekte

Een zonovergoten plein, zomerse outfits en het bier dat rijkelijk vloeit. Het WK brengt elke vier jaar een groot volksfeest met zich mee. Maar dit jaar vindt het WK voor het eerst in de geschiedenis plaats tijdens de winterperiode. Terwijl de kerstmarkten in de Vlaamse grootsteden voor een knusse sfeer zorgen, zullen de Rode Duivels proberen met de befaamde wereldbeker huiswaarts te keren.

Uiteraard blijven de supporters op post, maar in een iets andere gedaante. De merchandising van de Rode Duivels bestaat deze editie niet uit T-shirts, shortjes en topjes. De koude temperaturen hebben de supporters er dit jaar toe gedwongen zich warm aan te kleden. In verschillende winkels kan je terecht voor lange pyjama’s, kersttruien, sjaals en mutsen.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Michael Duvivier (52) lijdt aan diabetes: “Mensen zijn zich niet bewust van de problemen die diabetes met zich meebrengt”