Seefbrouwerij sluit het jaar af met nieuw mousserend bier

De Antwerpse Brouw Compagnie klinkt op het einde van het jaar met ‘Anniverseef’, het speciale eindejaarsbier. De naam van het bier ‘AnniverSeef’ is afgeleid van het woord anniversary en verwijst naar het tienjarig bestaan van de stadsbrouwerij.  

De brouwerij beschrijft het als “een feestelijk, mousserend en fruitig aperitief bier” dat perfect is om met vrienden en familie het nieuwe jaar te vieren. AnniverSeef is gemaakt van Seefbier gecombineerd met de methodes en gisten van Franse schuimwijnen. Het bier wordt gepresenteerd in een fles champagne van vijfenzeventig centiliter en kost 14 euro per stuk.  

Wie wil genieten van het champagnebier haast zich best snel naar de Antwerpse Brouw Compagnie, want de AnniverSeef zal in beperkte oplage gebrouwen worden. Het zal beschikbaar zijn in de brouwerij en bij de drankenhandels. De cafés in de buurt zullen het speciale bier niet serveren.  

https://seef.be/product/anniverseef-75-cl-beperkte-oplage/

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Tankstation
Maximumprijs van benzine bereikt laagste prijs in drie jaar