De studenten van Thomas More kwamen langs

RecAP van een fotogenieke tweede dag: “Ik zie alleen maar voordelen”

Nog geen sprake van decompressie. Met evenveel goede moed als maandag vlogen de audio- en tekststudenten er in vandaag. Dag twee bracht een bezoek uit Mechelen, fotogenieke modellen en kerstplaatjes met zich mee.

Na een succesvolle eerste dag, is ook de tweede dag van De Warmste Week aangenaam verlopen. Tussen 12 uur en 13 uur waren het ditmaal Kato en Maria die voor de beste plaatjes zorgden. Enkele studenten en lectoren kwamen de studio binnen en buiten gelopen met de boodschap dat zij ook hun favoriete plaatje hadden aangevraagd.

Kato tijdens haar show
Kato tijdens haar radioshow ©Rune Smets

Bezoek uit Mechelen

Voor de extra activiteit was het de buurt aan Fraukje en Rune. Zij toverden de fotostudio om tot de ideale plek voor een nieuwe foto voor jouw LinkedIn of andere socialemediakanalen. “Ik neem graag foto’s en we geven mensen voor één euro een perfecte profielfoto om mee uit te pakken. Ik zie alleen maar voordelen”, lacht fotograaf van dienst, Rune Smets.

Intussen kwam er ook bezoek langs. De journalistiekstudenten van de Thomas More Hogeschool wouden een kijkje achter de schermen van hoe het er deze week allemaal aan toeging. Voor hun eigen nieuwssite 21 bis legden ze de verschillende acties vast.

Woensdag, dialectendag

Morgen is onze actie al in de helft. Gelukkig is er nog steeds een volwaardig aanbod. Tussen 12 uur en 13 uur kan je doorheen de school opnieuw twee nieuwe stemmen horen. Net zoals gisteren, zijn ook de kaartjes en poppetjes nog steeds te koop. De winst gaat hiervan integraal naar De Warmste Week. Wie graag een warm verhaal deelt met de audio- en tekststudenten kan steeds bij ons terecht.

Morgen staat er ook een cursus West-Vlaams op het programma. Jazeker, u las het goed. Tussen 12 uur en 13 uur kan je in lokaal 203 terecht om je een uur lang onder te dompelen in een van de meest bijzondere accenten van België.

Vlammen maar!

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Pindakaaswinkel
De Pindakaaswinkel