mensen in De Vooruit in Gent die in de zaal zitten

Festival van de Gelijkheid biedt podium aan diverse stemmen

Het Festival van de Gelijkheid, het grootste progressief maatschappelijke festival van Vlaanderen, is 14 december van start gegaan in Gent. Het festival biedt drie dagen lang een podium aan verschillende stemmen over onder andere onderwerpen als migratie, sociale media en armoede.

De organisatoren van het festival zien het als een belangrijke tegenstem tegen de rechtse opkomende tendens in de maatschappij. Op het festival zijn onder meer de Nederlandse zangeres Merol, auteur Gloria Bekkers en psychiater Dirk De Wachter te zien en te horen. De volledige programmatie is te bekijken op de website van de organisator Curieus.

Het festival is volledig uitverkocht, maar via TicketSwap kan je misschien toch nog aan tickets geraken. 

© Sissel Steyaert en Mieke Van Looy

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Pindakaaswinkel
De Pindakaaswinkel