Nanette en Toon

“Het gemis knaagt aan me”

“We willen niet dat iets zoals het coronavirus ons uit elkaar zou drijven”

Het coronavirus is een heuse beproeving voor de relatie van Toon (21) en Nanette (18). Het koppel ging van twee keer per week contact naar 40 dagen zonder lief. Nanette vertelt over deze moeilijke periode.

“Ik krijg graag affectie en vind het dus erg moeilijk om alleen te zijn. Voor de lockdown zag ik mijn vriend minstens twee keer per week, misschien wel meer. We proberen contact te houden via berichtjes en bellen elke dag een paar keer. Het gemis knaagt aan me en de eenzaamheid went maar niet.”

Tweesprong

Nanette geeft aan dat hun relatie zich op een tweesprong bevindt. Ze zocht Toon op om samen aan tafel te zitten en de toekomst van hun relatie te bespreken. “Aangezien ik hem al lang niet meer heb gezien, pieker ik me rot. Zodanig zelfs dat ik eergisteren met hem afsprak. Ik zag het niet meer zitten en wist niet hoe onze relatie nog verder kon. Na een lang en goed gesprek besloten we om toch samen verder te gaan. We willen niet dat iets zoals het coronavirus ons uit elkaar zou drijven.”

Wat na de lockdown?

“Onmiddellijk na de lockdown reserveer ik in ons favoriete restaurant en organiseer ik nog eens een romantisch avondje voor ons twee. We gaan hier sterker uitkomen als koppel. Na een diep dal komt er meestal een hoge piek. Het kan nu alleen nog maar beter gaan.”

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Wat weten jongeren over Wapenstilstand?