Portfolio
Portfolio

Portfoliogalerij 2016-2017

In deze portfoliogalerij presenteert de klas van 2016-2017 Bachelors in de Journalistiek aan AP Hogeschool haar beste werk

Jef Beckers 

Jef Beckers

“Op momenten als deze voelde ik mij af en toe de vierde madam. Ik leef voor dit werk en wil er mijn toekomst van maken!”

Sanne Braillet

Sanne Braillet

“Mijn gedachten vertalen in beeld, een uitlaatklep”

Morgane Brants

Larissa Cecchi 

Cecchi Larissa

Arnout Cillissen

Arnout Cilissen

“Ik ben vastberaden om te laten zien dat de online-redactie van Het Laatste Nieuws niet de aanvaardbare standaard van journalistiek anno 2017 mag zijn.”

Toni Claessens

Toni Claessens

“Ik liep stage bij Charlie Magazine. Een magazine dat geen blad voor de mond neemt en gênante gesprekken niet uit de weg gaat. Zelfstandig werken en creatief uit de hoek komen zijn er een must. Je wordt er gezien als een volwaardig redactielid en krijgt enorm veel kansen.”

Lauren Cools

Lauren Cools

“Nieuwsgierig gestart en geëindigd met een liefde voor het vak”
Zet een microfoon voor mijn neus, een hoofdtelefoon op mijn hoofd en enkele knoppen aan mijn vingers en ik geef me helemaal over aan het radio maken. Het hokje van Radio Crap, één van de plekken waar ik mezelf helemaal kan ontplooien.

Laura De Backer

LAURA DE BACKER

“Wat je ziet, is wat je krijgt.”

Joppe de Bruijn

Joppe de Bruijn

Job de Feijter

Job de Feijter

Ruben Demyttenaere

Ruben Demyttenaere

“De volledige groep van StampMedia. Ik heb tijdens mijn stage 8 weken met deze mensen samengewerkt. Het was een zeer fijne periode.”

Walewein Hance

Walewein Hance

Bastiaan Lochs

“Het enige wat ik nooit mag doen is niks.”

Charlotte Martens 

Charlotte Martens

“Mijn stage bij Radio 2 Antwerpen vloog voorbij!
Het was een heel fijne periode voor mij.
Want ik mocht van alle domeinen van de radio eens proeven, en daarom ben ik dolblij.”

Anouk Mathys

“Ik vind het belangrijk een stem te geven aan mensen die niet gehoord worden in onze maatschappij, op deze manier hoop ik de wereld toch een beetje te kunnen veranderen en mensen hun kijk op de wereld te verruimen.”

Eline Mertens

Eline Mertens

“Met mijn nieuwsgierige neus ontdek ik de hele wereld om verhalen te beleven en er zelf te maken.”

Arthur Moers

Thomas Opdebeeck

thomas opdebeeck

“Dit is de dynamische selfie die ik op mijn stageplaats, Het Jeugdfilmfestival heb gemaakt. De selfie is de laatste week gemaakt, tijdens de middag, terwijl we allemaal samen aan het eten waren. Ik had gevraagd om niet al te zot te doen, maar of dat helemaal gelukt is, daar ben ik niet zo zeker van.”

Amélie Outters

Amelie Outters

“Soms mocht ik mee de studio induiken.
Dat was ontzettend fijn.
Zo voelde ik hoe het is om een echte radiopresentatrice te zijn!”

Joppe Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters

“Een passie voor taal en reizen.”

Elisa Schanzer

Elisa Schanzer

“ZiZo is hét magazine voor elke Vlaamse LGBTQA+. Haal driemaandelijks je gratis magazine af in je favoriete holebi- en transgenderzaak, en volg het laatste LGBT-nieuws op de site.”

Chaim Schorpion

Chaim Schorpion

“Op mijn laatste stagedag heb ik nog snel even de kans gegrepen om voor de fotomuur van Qmusic te gaan staan. Stiekem weet ik ook dat dit niet de laatste keer is dat ik hier zal staan. Mijn stage was fantastisch!”

Tami Segers

Tami SEGERS

“Waarom blijven dromen, als je ze ook achterna kan gaan?”

Joran Simoens

To anticipate, to discover and to analyse

Sara Smet

sara smet

“Ik heb gekozen voor een foto waar de belangrijkste delen van mijn stage opstaan: Een boek, mijn tablet en mijn laptop. Meer heb ik niet nodig gehad om de stage tot een goed einde te brengen! Zoals te zien is, zit ik thuis, omdat mijn stage van thuis uit was, dus helaas staan er geen collega’s op.”

Jente Soenens

Jente Soenens

“Met wat verwondering en goesting. En dan taal muziek en inhoud.”

Alies Torfs

Bengt Van de Mosselaer

Bengt Van de Mosselaer

“Ik ben een integer persoon die open minded, perfectionistisch en tegelijkertijd sociaal zijn ervaring wil uitbreiden.”

Tom Vandenhove

VandenhoveTom

“Ik spendeer veel tijd achter een scherm, en luister al even vaak naar muziek. Zou tof zijn om daarvan te leven.”

Jordi van den Kommer

“In journalism you get to know the world and the world gets to know you. Knowledge is everything.”

Jana Van himbeeck 

Jana Van himbeeck

Balance is key …
“Collect moments not things.” Zo gaat de redactie volop voor haar eigen Goed Gevoel op de Ladies Fair: met vriendinnen en een glaasje cava.

Jonas Van himbeeck

Jonas Van himbeeck

“Passie voor voetbal, liefde voor taal.”

Ann-Sophie Vanlommel

Ann-Sophie Vanlommel

“Journalism is a neverending job”

Jill Vennekens

Stien Verdick

Stien Verdick

“Journalistiek jong geweld, klaar om de wereld te veranderen.”

Charlotte Vervloet

CharlotteVervloet

“It’s all storytelling, you know. That’s what journalism is all about.”

Tim Vervoort

“Een brede interesse en een grote honger om te blijven creëren.”

Charlotte Vossen

CharlotteVossen

“Ik heb ervoor gekozen om een ‘sELLEfie’ te maken: een selfie op de redactie van ELLE. Een echte selfie kun je het wel niet noemen omdat ik hem niet zelf heb gemaakt, maar ik had mijn handen vol met het aprilnummer van ELLE – hét allereerste nummer waar mijn naam in stond. Dat vind ik een geldig excuus!”

Jesse Wouters

Jozefien Wouters

WOUTERS JOZEFIEN

“Voor al uw broodnodige onnodigheden.”

“Mijn eerste stuk in de nieuwste editie van Knack Focus! Een leuke afsluiter van een leerrijke stage.
Ik krijg er zelfs hartkloppingen van. En uiteraard hoop ik uit de grond van mijn hart(en) dat het niet de laatste keer is dat er een stuk van mij verschijnt.”

Auteur | Frederik Marain

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Farmaceutisch bedrijf Pfizer komt als eerste met een coronavaccin