5 Series die je MOET zien tijdens jouw quarantaine

Het Coronavirus verspreidt zich sneller dan een roddel in het middelbaar. Mensen vullen hun winkelmanden met eten en wc-papier waarna ze heel de dag thuis Netflix kijken. Netflix wordt daarom overladen met nieuwe abonnementen en nieuwe kijkers. De Europese Unie vroeg Netflix om hun datagebruik te verlagen door de hoeveelheid nieuwe streamers. Hier is een overzicht van vijf series die je moet zien tijdens jouw quarantaine.

Victorious

Victorious was een van de populairste Nickelodeon-series. Het gaat over Tori Vega die na een optreden wordt aangeboden om bij Hollywood Arts naar school te gaan. Zij ontmoet daar haar nieuwe vrienden en maakt allerlei bizarre avonturen mee. De serie is perfect voor zij die het keken op Nickelodeon als kind en graag hun jeugd willen herbeleven.

Het eerste seizoen van Victorious is beschikbaar op Netflix.

The Fresh Prince of Bel-Air

The Fresh Prince of Bel-Air is gekend als de eerste grote rol van Will Smith. De serie gaat over Will die door zijn moeder van Philadelphia naar Bel-Air wordt gestuurd om bij zijn rijke tante, onkel, neef en nichten te wonen. Het is een hele nieuwe wereld voor Will die het niet gewoon is om zich net te moeten gedragen. Hij maakt daar allerlei grappige dingen mee en leert veel wijze lessen.

De serie was tussen 1990 en 1996 op de Amerikaanse zender NBC te zien, maar nu zijn alle zes seizoenen beschikbaar op Netflix

Unsolved

Biggie en Tupac zijn de twee grootste namen in de hiphop wereld. De moord op deze twee jonge rappers zijn de aanleiding geweest van veel complottheorieën, documentaires en ook deze serie. Die speelt zich af vanuit het aanzicht van rechercheur Greg Kading die nu de zaak probeert af te sluiten. Met gebruik van flashbacks toont het ook hoe het was voor rechercheur Russel Poole die in de jaren 90 de zaak probeerde te sluiten. De serie vertelt ook het verhaal van Tupac en Biggie hun leven, vriendschap en uiteindelijke ruzie.

Unsolved geeft je 10 episodes die je na elke aflevering laat snakken naar meer.

Daredevil

Matt Murdock/Daredevil is een advocaat die na een ongeval als kind blind wordt. Dit ongeluk versterkt zijn gehoor waardoor hij de kleinste dingen kan horen en anticiperen. Daredevil komt er achter dat, rijke zakenman, Wilson Fisk achter de criminele zaken in New York zit en probeert hem neer te halen. Fisk kan hier niet goed tegen.

De serie werd in 2018 geannuleerd, maar is nog steeds een aanrader voor Marvel-fans. De 3 seizoenen zijn beschikbaar op Netflix.

Lucifer

Heb jij je ooit afgevraagd hoe het zou zijn als de duivel samen met ons op aarde rondliep? Dan is deze serie zeker voor jou. Lucifer kwam uit in 2016 en heeft op korte tijd veel fans kunnen verzamelen die de serie fanatiek blijven kijken. Het verhaal gaat over de duivel die zich verveelde in hel en daarom zijn rijk inruilde om op aarde rond te kunnen lopen en consultant te zijn bij de politie van Los Angeles.

De serie heeft 4 spannende seizoenen die allemaal te zien zijn op Netflix.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Respect in de dojo