Kou tijdens Corona

Alles rondom ons nam al maatregelen, wij bleven naar school gaan. Daar komt de eerste maatregel, we mogen niet naar het buitenland. Hoe hard we er ook naar uitkeken het was de beste oplossing. Nog steeds onwetend gaan we een dag verder. We mogen tot in het weekend sowieso thuisblijven, verder maatregelen volgen. Een kleine paniek maar vooral het besef van de ernst komt naar boven. Dat weekend kregen we te horen dat de scholen gesloten bleven. Het virus had zich zo snel verspreid.

Moeten we nu opgelucht zijn? Ik weet eerlijk gezegd niet hoe ik mij erbij moet voelen. Dit merkte ik ook bij mijn familieleden. Zijn we bang, gerustgesteld in de maatregelen voor verder uitbraak tegen te gaan of juist boos? Gevoelens konden we niet plaatsen ergens waren we opgelucht omdat er serieuze maatregelen werden genomen. Toch kwamen de gevoelens irritatie en onrust naar boven. Dit vooral omdat er nog steeds mensen zich niet aan de regels kunnen houden. Wanneer iedereen zijn best doet heb je nog steeds mensen die het belang er niet van inzien.

In de kou

Toch was dit niet onze grootste zorg. Donderdagavond werkte onze chauffageketel niet meer, dit betekent geen warm water en geen verwarming. Tot dinsdag zaten we in de kou met maar één vraag,’ gaan we nog warmte hebben voor er een hele lockdown komt?’. Gelukkig was het buiten mooi weer en hebben we volledig genoten van elkaar en de zon. Nu alles terug hersteld is blijven we nog steeds onze dieren verzorgen en genieten van elkaar. Elke dag tot rust komen tijdens een wandeling met de hond. We hopen dat we ons niet zo angstig moeten voelen voor de volgende dagen.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Dag van de Jeugdbeweging verovert het Theaterplein