verberg het niet

Er is te weinig communicatie als we het over het coronavirus hebben en dan bedoel ik niet de kranten en het journaal, want die besteden er meer dan genoeg aandacht aan. Maar dan heb Ik het vooral over de mensen. Een voorbeeld uit mijn eigen omgeving. Een vriendin van mijn moeder is met een andere vriendin iets gaan eten die op dat moment het virus bleek te hebben, wat ze toen op dat moment niet wist. Ze had een voorgevoel dat ze de ziekte had. Ze heeft toen besloten om zich te laten testen. De test was positief en nu moet ze haar tijd doorbrengen in quarantaine. De vriendin die met haar in contact is gekomen heeft ervoor besloten om zichzelf niet te laten testen. Haar vrienden heeft ze ook niet ingelicht over het voorval. Daar maak ik me enorm zorgen over. Doordat niet te vertellen aan haar vrienden brengt ze zowel zichzelf als andere mensen in gevaar om de ziekte te krijgen. Als ze de voorzorgsmaatregelen had genomen en iedereen had verwittigd met wie ze in contact was gekomen waren er heel veel mensen mee geholpen en veel zieke mee bespaard. Dus mijn tip mocht je met iemand in aanraking zijn gekomen waarvan je weet dat die persoon corona heeft. Vertel het je medemens. Als we willen dat de situatie verbeterd en de epidemie afneemt is dat van groot belang. Kijk maar naar Italië daar loopt de situatie al uit de hand.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Jazztrompettist Chad McCullough treedt op in AMOR
Jazztrompettist Chad McCullough stelt nieuw album voor in AMOR