‘Ik zag twee beren’

Na bijna 2 weken thuis te zitten, grijpt de verveling vaak de bovenhand. Onze dagelijkse bezigheden bestaan voornamelijk uit gezelschapsspelletjes spelen of energie opdoen op de wii. Dit is ook een handige manier om sportief te blijven tijdens de ‘lockdown’. De dagelijkse wandelingen met onze geliefde viervoeters staan ook nog dagelijks op de agenda. Schrik hebben om zonder eten te zitten, is zeker niet nodig bij ons thuis. Elke dag kruipt iemand in de huid van Sergio Herman. Dat is niet altijd een positief resultaat, maar oefening baart kunst zeggen ze!

Berenjacht

In Kapellen doet een ‘berenjacht’ de ronde. In de hele gemeente zijn er knuffelberen verstopt die je kan zoeken. De bedoeling is om een foto te trekken als je er eentje tegenkomt en zo andere mensen op pad te sturen. Het is een toffe manier om met kleinere kinderen een wandeling te maken. Daardoor gaan ze met plezier wandelen en gaan ze dol enthousiast op verkenning, opzoek naar de beren. Wij doen zeker mee met de ‘jacht’ en hebben onze 2 schattigste knuffelbeertjes voor het raam gezet. We hebben al veel lachende gezichten voorbij zien wandelen. Het doet ons ook altijd een plezier als we de kindjes horen roepen dat ze prijs hebben. Jules, één van onze viervoeters, komt de kinderen altijd even feliciteren vanachter het raam. Dat kan soms voor verrassingen zorgen voor de voorbijgangers.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
volksjury
Ex-volksjurylid Stéphanie Van Looveren: “Als jurylid word je uit de maatschappij getrokken”