Alles hangt samen

We bereiken stilaan het einde van de derde week in ‘lockdown’. De verveling is nu toch zijn piek aan het bereiken. Ik slaap zo lang mogelijk uit, zodat mijn dagen kort zijn en ik kom niet meer vaak buiten. De paasvakantie gaat nu beginnen, wat dus ook studeren met zich mee brengt. Daar ben ik dan toch een beetje dankbaar voor want ik kan mij nu volop richten op mijn studie en de examens. Ik heb toch niet echt iets beter te doen.

Aan de positieve kant heeft deze isolatie mij ertoe aan gezet om te sporten. Met sporten bedoel ik dan niet elke dag een uur gaan lopen of gewichten heffen. Nee dankjewel, daar doe ik niet aan mee. Ik probeer elke dag een workout van een half uur te doen. Deze vind ik online. Youtube bevat duizenden filmpjes met workouts die je praktisch vanuit je zetel kan doen. Ik heb lang gezocht voordat ik iemand vond die oefeningen deed die haalbaar en leuk waren. Ik ben er dan maar aan begonnen en een week later ben ik er nog steeds mee bezig. Dit zorgt er niet alleen voor dat ik mijn lichaam bezig hou maar het geeft mij ook gewoon meer energie. Je voelt je erna veel beter en je krijgt het gevoel dat je degelijk iets hebt bereikt die dag. Aan de andere kant zou een ‘quarantaine glow up’ ook niet ongewenst zijn.

Ik raad het aan iedereen aan om af en toe iets van beweging te doen, want het is niet alleen goed voor je lichaam in deze tijden maar ook voor je geest en je mentale gezondheid.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
FaceTimen met de vriendinnen
Een nieuwe lente, een nieuw begin