Belgische merken zetten naam op de Parijse modekaart

Afgelopen maart vond het Tranoï event plaats in Palais Brongiart. Hier krijgen opkomende merken de kans om door te breken in de modewereld naast alle grote merken. Inkopers en retailers gaan er op zoek naar nieuwe, originele concepten die deze herfst in hun winkelrekken kunnen verschijnen. Ook Belgische en Nederlandse modemerken vertegenwoordigen er hun concept, in de hoop hun collecties ook internationaal te mogen lanceren. Ook Karen en Louise van het Belgische knitmerk Atelier Basile zetten dit jaar de eerste stap in internationale modemarkt.

Auteurs | Tiber De Wilde, Marie Van Dijck, Maya Mentens, Margaux van Doren, Sjoerd Boersma

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Dit jaar kan je geen kerstmarkt bezoeken, wel Winter in Antwerpen