Griet schenkt haar kaartje aan haar zoon: “Een warm kaartje voor het nieuwe stekje van mijn zoon”

Griet Anthonissen (49) wenst haar zoon een nieuwe warme thuis toe. Haar zoon, Siebe, besloot enkele maanden geleden om met zijn vriendin samen te gaan wonen vanaf januari. “Ik ga hem missen, maar ik wens hem al het geluk toe”, vertelt ze.  

Griet wist meteen aan wie ze haar kaartje wou schenken. “Mijn zoon studeerde drie jaar geleden af. Hij is sindsdien volop beginnen sparen voor zijn eigen stekje. Dat heeft hij nu gevonden bij zijn vriendin.”

Wat ga je het meeste aan hem missen?

“Ik ga het vooral missen om samen voor de tv te zitten. Dat was voor ons een momentje van quality-time. We aten vaak nog een lekker snackje en we babbelden dan ook wat bij tijdens de reclameblokken van onze programma’s, zoals Familie. Hij zal nu dagelijks wel eens binnenspringen voor een korte update, waar ik toch wel extra hard van ga genieten.”

Wat ga je niet missen?

(lacht)” Zijn was. Mijn wasmanden puilen uit wanneer ik terugkom van het werk of wanneer mijn dochter aankomt van een weekje op kot. Ik vind dat ook de minst fijne huishoudelijke taak. Nu hij uit het huis is, zal de wasmand toch wel een stukje lichter worden.”

Waarom wil je hem dit kaartje geven?

Ik geef hem het kaartje met de kaarsjes op. Die kaarsjes gaan hopelijk mijn wensen voor hem vervullen. Ik wens hem al het geluk toe dat ik me maar kan voorstellen. Ik zal hem altijd blijven helpen waar nodig. Hij kan altijd terecht thuis, maar ik ben ervan overtuigd dat hij het goed gaan doen.”

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
werknemer draagt religieus symbool
Reactie op verbod religieuze symbolen op werkplek