Logo K.V. Mechelen

KVM-supporter en Twitteraar Rutger Verbeek onzeker over aanstelling Besnik Hasi: “Ik had niet verwacht dat KVM voor Hasi zou gaan”

Besnik Hasi is de nieuwe trainer van KV Mechelen. Hij volgt Steven Defour op die donderdag 2 november werd ontslagen na de vroege bekerexit tegen Knokke FC. Rutger Verbeek ook wel bekend als ‘De Rosse Magiër’ vindt dat KV Mechelen de voormalig Rode Duivel te vroeg heeft ontslagen en had de aanstelling van Hasi niet zien aankomen.

Een bekend gezicht is Besnik Hasi zeker wel, Hasi vertoefde tussen 1994 tot 2016 – met één seizoen 1860 München ertussen- als speler, assistent-coach én hoofdtrainer in de Belgische competitie. Daarnaast wist hij ook in 2014 de landstitel en de Supercup te winnen als trainer van Anderlecht.

KV Mechelen zit in een slechte vorm, de laatste overwinning dateert van 2 september tegen KAS Eupen. Daarnaast staat KV Mechelen pas 14de in de competitie en kon het slechts drie van de dertien wedstrijden winnen dit seizoen. Het is aan Hasi om de Malinwa weer op het juiste spoor te krijgen. “Bij zijn vorige clubs was het nu niet bepaald succesvol, in Griekenland en in Polen werd hij al vrij snel ontslagen. Maar ik vind het zeker wel een interessante piste voor KV Mechelen”, aldus Rutger Verbeek.

De laatste keer dat Hasi in België hoofdtrainer was, was in 2016. Daarom verwachtte Rutger Verbeek andere namen zoals Bernd Storck en Bernd Hollerbach. “Ik vraag me af hoe hij er nu in staat, het is nu al even geleden dat hij in onze competitie heeft gewerkt”, zegt Rutger Verbeek.

Een grote verandering van de staf wordt het niet, Besnik Hasi vervangt Steven Defour en daar zal het bij blijven. Er komen geen andere wijzigingen in de sportieve staf, assistenten Vanderbiest en Vanhandenhoven blijven dus bij de club. Fred Vanderbiest zal aankomende zaterdag tegen Charleroi de touwtjes nog in handen krijgen maar vanaf zondag is het de beurt aan Hasi.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Jasmien O: “Onze brandweermannen kunnen zich nu oppervlakteredding experten noemen”