Onze eerste radioshow zit erop!

Vandaag was het zover: onze eerste radioshow. En wat voor eentje! Met als thema de aankomende verkiezingen hebben we meteen de lat hoog gelegd.

De dag begon spannend toen we te horen kregen dat onze lector ziek was en we het zonder zijn begeleiding moesten doen. Het stressniveau steeg onmiddellijk. Eenmaal aangekomen op de radioredactie, hebben we alles nog eens nauwkeurig nagekeken, de laatste checks gedaan, en… GO! We gingen live om 13 uur. Of toch niet? Halverwege het nieuws ontdekten we plots dat we helemaal niet op antenne waren. Het resultaat? Een minuut lang beeld zonder geluid voor de kijkers op de livestream. Oeps! Dat noemen ze een knallende start, toch?

Gelukkig kwamen we snel op antenne, midden in het nieuws. Iets anders dan gepland, maar het leverde wel een memorabel moment op. De rest van het anderhalf uur verliep zonder verdere technische problemen, en voor we het wisten, was de show alweer voorbij. We kunnen nu al niet wachten om elke week radio te blijven maken!

Wil je ons volgen? Luister dan zeker elke week mee via campus Meistraat, of beter nog: kijk én luister via onze wekelijkse livestream. Tot dan!

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Eerste en tweede klasse in de trein. Is dat nog wel van deze tijd?