poster kerstfilms

Vijf kerstfilms die je moet gezien hebben

Binnen minder dan twee weken is het eindelijk zo ver. Hang die ballen maar omhoog, leg die cadeautjes maar klaar, neem een warme chocomelk en plof neer in de zetel, Kerst is daar! Oei, of toch niet? De blokperiode staat helaas ook voor de deur. But no worries, hier zijn 5 kerstfilms om je tijdens deze sombere periode toch in de kerstsfeer te brengen!

Miracle on 34th Street

In deze klassieker raken een moeder en haar dochter bevriend met een Kerstman in het warenhuis. Dochter Susan gelooft echter niet meer in de Kerstman, maar wat als deze man wel eens de échte Kerstman zou kunnen zijn? Een warme, cheesy kerstfilm met een vleugje romantiek. De ideale film voor wat quality time met het gezinnetje.

Bad Santa

Er gaat niets boven een portie humor tijden de koude winterdagen. In deze kerstfilm gaat een oplichter samen met zijn assistent-dief langs warenhuizen om deze te bestelen. Als vermomming zijn ze verkleed in de Kerstman en één van hun elfen. Hun strategie wordt bemoeilijkt wanneer een 8-jarige ze de echte betekenis van Kerst wilt leren. Lopen ze de mist in of kiezen ze uiteindelijk voor het juiste pad?

Alice Through The Looking Glass

We kennen allemaal het verhaal van Alice in Wonderland, Alice Through The Looking Glass is het spannende vervolg hierop. In dit verhaal ontmoet Alice de Mad Hatter. Hij wordt achtervolgt door een geheimzinnige gebeurtenis uit het verleden. In een race tegen de klok, zal ze een tijdreis moeten maken om het verleden te kunnen veranderen en zo de Mad Hatter te helpen.

The Pursuit Of Happinnes

Een ontroerend en inspirerend verhaal met Will Smith. In deze film wordt duidelijk gemaakt waar het leven écht om draait. Een vader die ondanks vele tegenslagen, geluk en een goed bestaan voor zijn zoontje probeert te vinden. Haal die tissues al maar boven!

How the Grinch stole Christmas

Deze topper mocht natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. De Grinch is een verbitterd op een kat lijkend wezen met een hart dat twee maten te klein is. De enige die hij heeft, is zijn hond, Max. Hij heeft een hekel aan het kerstseizoen. Omdat hij niet langer in staat is om vakantie te vieren door de verschillende kerstgeluiden van het dorpje onder hem, besluit hij het dorp voorgoed te vernietigen. Maar dan gebeurt er iets wat niemand ooit had verwacht..

Auteur | Byrthe Biesemans

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Elke 5 dagen sterft er iemand bij een woningbrand