Gevaar voor jongeren

Tussen 12 en 21 jaar oud waren de 6 jongeren die de afgelopen weken zijn overleden aan Covid-19. De jongste is een Belgisch meisje uit Gent.

Gevaar voor jongeren

In het begin van deze epidemie dacht iedereen dat het alleen dodelijk zou zijn voor mensen met een gevorderde leeftijd of mensen met al onderliggende problemen. Wat blijkt nu dus niet het geval te zijn. Iedereen loopt het gevaar te sterven van COVID-19. Dit is toch een wake-up call voor velen die dachten dat zij de regels aan hun laars konden lappen.

Onderliggende problemen

Tot nu toe zijn er al zes jongeren gestorven aan COVID-19. Slechts één ervan had al onderliggende problemen. Bij De andere was er geen medische voorgeschiedenis. Drie jongeren zijn er gestorven in Groot-Brittannië, één Belgische, één Française en 1 Portugese jongen. Het zijn nu ook kerngezonde jongeren die sterven.

The Simpsons

De animatie serie The Simpsons heeft ondertussen al een reputatie opgebouwd van voorvallen te voorspellen. Zo voorspelde ze dat Donald Trump ooit de president van Amerika zou worden en dat Ebola ooit zou uitbreken. Nu is dat dus ook het geval met het Coronvirus. In 1993 kwam er een aflevering op TV waarin er een Aziatische ziekte, talloze doden zou maken wereldwijd. Raar toch dat ze nu al meermaals een aflevering maakte met een niet zo voor de hand liggend onderwerp en dat het dan nadien in realiteit zou uitkomen.

Samen lopen

Het samen in quarantaine zitten versterkt de gezinsband, toch mij ons. Ik kan best geloven dat het in ander gevallen het tegenovergestelde is. Wij doen nu echt dingen samen en dit deden we voordien nooit. Zo gaan we vaak samenlopen.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Parkbrug geopend op het Eilandje