jong koppel op reis

“Ik beloof mezelf dat alles snel goedkomt”

Hanne (20) en haar vriendje Michaël hebben elkaar al bijna 2 maanden niet meer gezien door de coronacrisisDat is toch even afzien voor het jonge koppel 

“Ik vind het vooral moeilijk dat we niet weten hoelang het zo nog verder moet. Als het gemis zo voelbaar is, lijkt er geen einde aan te komen. We houden dagelijks contact via sociale media en communiceren goed over onze gevoelens. Maar het blijft anders. Het fysieke contact ontbreekt natuurlijk. Dat mis ik nog het meeste, maar ik beloof mezelf dat alles snel goedkomt. Daardoor kan ik het toch een beetje beter aan.” 

Groot gemis, grotere liefde 

Het gemis brengt niet alleen verdriet en miserie met zich mee. Volgens Hanne is de liefde nog nooit zo groot geweest. 

“Doordat we elkaar nu moeten missen, beseffen we pas echt hoeveel we van elkaar houden. We zien er eventjes hard van af maar ik hoop en geloof dat onze relatie daar sterker door wordt. Ter compensatie sturen we nu bijvoorbeeld veel meer lieve foto’s via Snapchat. Ook handgeschreven brieven kunnen niet ontbreken.  We hebben zelfs geen internet nodig om in contact te blijven. Als het moest, zouden we gewoon elke dag foto’s meegeven met de postbode. Niets houdt ons tegen om elkaar te bereiken.”  
 
Hanne kan alvast niet wachten tot ze Michaël terug mag zien. 

“Van zodra het mag, pak ik hem vast en laat ik hem nooit meer gaan.” 
 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Koppel uit elkaar
Uit elkaar gaan in tijden van corona