Enthousiastelingen Rune en Dorien

RecAP van een beire warme derde dag: “Heel blij dat ik ondanks mij Erasmus toch bij De Warmst Week kan zijn”

Met een nieuwe lading kaartjes en een nieuwe lading energie ging er weer een nieuwe dag voorbij. Dag drie had een instapcursus West-Vlaams, een nieuwe radioshow en een warm verhaal uit onverwachte hoek in petto.

Wie rond 11 uur langs de radiostudio richting het EMI liep, zag alvast twee enthousiaste kopjes tussen al de kerstversiering door. Rune en Dorien waren de hosts van dienst en keken ernaar uit om veel warmte door heel de campus te sturen.

Ondanks Erasmus toch De Warmste Week

Dorien Janssens verwachtte niet dat ze haar Erasmus met De Warmste Week kon combineren

Voor Dorien is deze Warmste Week extra speciaal. Dorien studeert dit semester namelijk niet aan de AP Hogeschool, maar zij werkt dit semester af in Brussel. Daar is zij op Erasmus. Door de korte afstand tussen Brussel en Antwerpen kon ze toch deel uitmaken van het team vol met ‘APlossers’.

“Rune en ik spraken woensdagochtend al vroeg af om de radioshow helemaal op punt te zetten. We moesten allen nog wat sleutelen aan de details. Tussen 12 uur en 13 hadden we onze show en die verliep eigenlijk heel goed, zonder al te veel strubbelingen. Ik ben ontzettend blij dat ik ondanks mijn Erasmus hier toch kan bijzijn. Zo heb ik het best van de twee werelden. Ik had niet verwacht dat ik mee kon doen aan dit mooie project.”

Na inspanning komt ontspanning en dat geldt ook voor de radiostudenten. Bij De Warmste Week hoort uiteraard ook een kerstmarktje en laat dat nu net de locatie zijn waar zij woensdagavond heen trokken.

Een hart onder de riem

Aan menig lectoren werd intussen al de vraag gesteld of zij geen plaatje wouden aanvragen of kaartje wouden kopen. Woensdag was tekstlector, Wouter Frateur, aan de beurt. Wanneer we hem de vraag stelde naar wie hij zijn kaartje ging sturen, kwam er niet meteen een antwoord dat je zou verwachten.

Wat volgde was een enorm warme en bemoedigende boodschap. Hij stuurt zijn kaartje naar zijn goede vriend Peter, die zijn vader eerder dit jaar verloor. Met dit kaartje wil hij hem een hart onder de riem steken. Het volledige verhaal kan je hier lezen.

Innerlijke Messi

Morgen is er voor de voorlaatste dag een heus pannatoernooi in gereedheid gebracht. Van 12 uur tot 13 uur kan je op de binnenplaats jouw innerlijke Messi bovenhalen en je tot kampioen van de Meistraat kronen.

Het begint voorspelbaar te worden, maar tussen 12 uur en 13 uur kan je weer terecht op radio crAP voor een nieuwe lichting ‘APlossers’. Wie een warme boodschap wil sturen, kan een plaatje aanvragen of een kaartje kopen. De winst gaat integraal naar De Warmste Week.

Vlammen maar!

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
De stekker eruit