Hij ontvangt ook graag kaartjes

Wouter Frateur schenkt zijn kaartje aan zijn goede vriend Peter: “Hij heeft een moeilijk jaar achter de rug”

Achter elk kaartje zit een ander verhaal verscholen. Wouter Frateur schenkt zijn kaartje aan Peter. Die beleefde een lastig jaar door het overlijden van zijn vader. Met dit kaartje wil Wouter Peter een warme boodschap toewensen.

“Zelf ontvang ik altijd graag kaartjes. Daarom stuur ik er nu ook eentje op. Mijn goede vriend Peter zal binnen enkele dagen dit kaartje in zijn brievenbus mogen verwachten. Ik heb Peter hier als collega leren kennen op de AP Hogeschool. Nu zijn we niet enkel collega’s, maar ook heel goede vrienden.”

Ik wil Peter laten weten dat ik er voor hem ben en dat ik aan hem denk

Wouter Frateur

“Peter heeft een moeilijk jaar achter de rug. Hij is eerder dit jaar zijn vader verloren. Uiteraard is dat een verdrietig moment geweest voor hem. Peter heeft heel zijn leven bij zijn vader gewoond en heeft de laatste jaren enorm veel voor zijn vader gezorgd. Na het overlijden viel hij in een groot zwart gat.”

“Met dit kaartje wil ik Peter aanmoedigen om te proberen verdergaan. Dat lukt hem al goed, maar uiteraard gaat dat niet altijd in een stijgende lijn. Ik wil hem laten weten dat ik er voor hem ben en dat ik aan hem denk.”

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Oxfam lanceert het Komaf Koffie project: “nieuwelingen leren Nederlands aan de hand van koffie”