We found love in a hopeless place – liefde in tijden van corona

De ware liefde vinden is nooit makkelijk en het coronavirus maakt alles nog een tikkeltje moeilijker. Soms, echter wordt de liefde gevonden. Sander Volon, 23 jaar, matchte niet enkel op Tinder, maar ook in het echte leven.
In een interview met wrAP praat hij over hoe hij zijn vriend, Senne, leerde kennen, hoe ze voor het eerst – in volle coronaperiode – afspraken en welke invloed het virus op hun prille relatie heeft. En ja, het mag je misschien verrassen, maar er zijn ook positieve kanten.

ColofonNaam
AudioArno Van Hout
Eindredactie onlineArno Van Hout
Eindredactie tekstbadges_tekstMelissa Borogovac
Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Wanneer de Duivels verliezen, vloeken de fanshops