Over ons

HELDEN VAN DE SCHELDE

OVER ONS

FEE

22 jaar oud met een hart voor Gent. Weetgierig was ze al bij haar geboorte, en met journalistiek als legitieme reden om overal je neus in te steken, was dat de logische volgende stap. De haven is voor haar vooral onontgonnen gebied. Kiest op elk ander moment haar onderwerpen iets dichter bij huis, dan diept ze zaken als popcultuur, duurzaamheid en mode uit.

BRYAN

21 jaar oude sportman met een passie voor films en series, afkomstig uit Mechelen. De haven ziet hij als een wereldstad met een geweldige diversiteit aan medewerkers en tonnen goederen die er dagelijks passeren. Naast al die drukte, ziet hij het havengebied ook als een plaats waar hij echt tot rust kan komen. 

MELISSA

20 jaar oude babbelkous. Naast haar passie voor soebatten, heeft ze -met haar warme vertelstem- een hart voor radio maken. Geboren en getogen in Borgerhout, is er niets of niemand waar ze niet van houdt. Ze heeft nog geen weet van de haven, maar wel heel veel zin om weetjes op te graven. Als journalistiek niets wordt, kan ze altijd nog gaan dichten.

SENNA

23 jaar. Verhuisde drie jaar geleden van Alkmaar naar het Antwerpse. Niet zo goed in stilzitten of een uur niet over journalistiek praten. Heeft van alles een lievelings. Verplaatst zich bij voorkeur via het water: per boot of met grote zuurstoftank op rug.

THABO

Met z’n 25 jaar, is Thabo de oudste van het gezelschap. De Herentalsenaar kon maar niet beslissen wat hij wilde doen, tot hij de studie vond waar hij niet moest kiezen: in de journalistiek ben je met alles bezig. Met Helden van de Schelde mag hij zich verdiepen in de havenwereld en dat vindt ie helemaal mooi.

MATS

21-jarig gepassioneerd student journalistiek. Wie Mats zegt, zegt sport. Begin geen gesprek over voetbal, basketbal of de koers: de kans is groot dat je een paar uur kwijt bent. Het is dan ook niet raar dat sportjournalist zijn droomjob is. Wil tot het uiterste gaan, zo ook bij Helden van de Schelde.

MARIE

21 jaar, uit het Antwerpse. Gepassioneerd door schrijven en de Nederlandse taal, met een interesse in politiek en de brede actualiteit. Na twee jaar academische besluiteloosheid belandde ze in de studie journalistiek, de perfecte combinatie van nieuwsgierigheid, mens en maatschappij. De haven is voor haar onbekend terrein, daar wil ze met Helden van de Schelde verandering in brengen.

JULES

20-jarige krullenbol uit Antwerpen met een passie voor film en punctualiteit. Met de aangeboren nood om zich creatief te uiten, richt hij nu zijn pijlen op een nieuw doel: de haven. Tracht zijn leven op te fleuren met een occasionele woordspeling. Soms tevergeefs. Begroet de redactie elke ochtend met “Haven nice day!”

ARNO

22-jarige rasechte Antwerpenaar die over zijn hele lijf gebeten is door audiovisuele media. Geef hem een onderwerp, camera en microfoon en hij vliegt er in. De haven is hem niet vreemd; een kamer die uitkijkt op de kathedraal en de licht(jes)vervuiling van de Schelde vormt het decor van zijn leven. Een date in de Antwerpse haven? Hij kent er de ideale plekjes voor.

LENNERT

19 jaar, en daarmee de jongste van de groep. Geboren en getogen in Antwerpen, de Scheldestad is hem niet vreemd. Fietst wekelijks door de haven om die wondere wereld te ontdekken, maar wil het liefst uitpluizen hoe heel de wereld in elkaar zit.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]